Sevgi Anaokulu
Cumhuriyet Mahallesi Dostgül Sokak Çatak Yibo Yanı Çatak/VAN
04325122031

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ... Eğitim sistemi içinde Sevgi Ana Okulu olarak, 2010 lu yıllarda öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş;sorgulayan,araştıran,düşünen,tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak.

MİSYON

BİZ KİMİZ • Biz Sevgi Anaokulu Müdürlüğüyüz. • Biz farklıyız. Düşünen, katılımcı, ileri görüşlü, dürüst, sanatsever,bilime inanan ve kültürel mirasa saygı duyan, sahiplenen bireyler yetiştiren bir okuluz. • Biz sorunları sinerjik bir anlayışla coşkulu, üretken yapımızla çözen, sürekli kendini yenileyen, geliştiren , iyileştiren bir okuluz.

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

09.00-14.00

İl Merkezine 75 km uzaklıktadır.

Cumhuriyet Mahallesi Dostgül Sok.Yibo Yanı Çatak/VAN